با نام و یاد خداوند بخشنده و مهربان
سلام خدمت دوستان خوب تلگرام کده
اول باید بدونید که سئو به چه معناست. البته اکثریت وبلاگ نویسان حداقل یک بار واژه سئو به گوششون خورده. سئو مهم ترین بخش برای طراحی یک سایت یا وبلاگ می باشد. سئو خودش به دو دسته تقسیم میشه: 1- سئو قالب 2- سئو مطلب
سئو چیست؟
سئو در واقع مجموعه اقداماتی است که بر روی قالب سایت و همچنین مطالب سایت صورت میگیرید تا به صورت حرفه ای و کامل برای موتور جستوجو گر بهینه سازی شود و بیشترین بازدید را برای سایت و وبلاگ به ارمغان بیاورد.
پس با وبسایت تلگرام کده در ادامه مطلب همراه باشید
این آموزش شامل فصلی از آموزش سئو (seo = بهینه سازی سایت) و فیلم آموزش سئو می باشد.
خوب از توضیح بیهوده می گذریم و میریم سراغ اصل آموزش:
در این مقاله با ارائه مثال حقیقی و بصورت کاربردی مسائل را توضیح داده و مشکلات رایج را شرح خواهیم داد.پ
پیش از شروع مقاله لازم است بدانید که تمامی فرایند SEO برای بخش اورگانیک (Organic) موتورهای جستجو کارآمد است و تاثیری بر بخش تبلیغات پولی ندارد. در واقع نتایج جستجو در دو بخش تبلیغات پولی (در گوگل، Adword ) و نتایج طبقه بندی شده تقسیم می شوند. بهینه سازی موتورهای جستجو تنها باعث بهبود رتبه وب سایت در قسمت اورگانیک یا سازمان داده شده، می شود.
تگ title به موتورهای جستجو و کاربران می گوید که موضوع آن صفحه در چه رابطه ای است. عنوان می بایست در تگ title صفحه HTML قرار گیرد. در حالت ایده آل تمام صفحه های یک وب سایت می بایست عنوان خاص و منحصر به فرد خود را داشته باشند.
خوشبختانه تمام CMS (نرم افزارهای مدیریت محتوا مانند جوملا، دوراپل، وردپرس و غیره) بصورت خود کار متاتگ ها را ایجاد می کنند و در فیلدهای مختلف اطلاعات مورد نیاز را از کاربر می گیرند اما اگر قرار است خودتان وب سایت جدیدی راه اندازی کنید می بایست تگ را در نظر بگیرید.
عنوان صفحه (title) در نتایج جستجو نمایش داده می شود.
اگر یک صفحه در نتیجه جستجو نمایش داده شود محتوای موجود در تگ title در اولین سطر نتیجه جستجو قرار می گیرد. این کار باعث می شود کاربر بداند که صفحه یافته شده با آنچه جستجو کرده است مرتبط است یا خیر.
عنوان یا title صفحه می بایست با دقت انتخاب شود سعی کنید در عنوان از کلمات کلیدی مرتبط مانند مکان، نام ابزار یا سرویس خاص و اطلاعات کلیدی دیگر استفاده کنید. انتخاب صحیح عنوان تاثیر زیادی در SEO دارد.
عنوان صفحه را طوری انتخاب کنید که با متن و محتوای صفحه در ارتباط باشد و بتواند شرح بسیار کوتاه و مختصری از آن باشد.
هر کدام از صفحه های وب سایت می بایست دارای عنوان خاص خود باشد. این کار به موتورهای جستجو کمک می کند تا صفحه های مختلف سایت را از یکدیگر متمایز کنند.
عنوان نباید طولانی باشد. Title را کوتاه ولی در عین حال با مفهوم و مرتبط برگزینید. موتورهای جستجو عنوان های طولانی را در نظر نمی گیرند.